Over mij

Piet Hein BrederoWie ben ik:

Ik ben Piet Hein Bredero, ik heb meer dan 50 jaar levens ervaring en 35 jaar werk ervaring. Ik heb in diverse landen en continenten gewoond en gewerkt, waaronder de Verenigde staten, Zuid Afrika en Nederland. Mijn werk ervaring gaat van horeca management, het opzetten van franchise’s tot adviseur in de financiële sector en als laatste vaste werk, consultant in de IT.

In deze periode heb ik veel wijze lessen geleerd en zal er waarschijnlijk nog een aantal leren in de toekomst. De lessen die ik heb geleerd in de afgelopen 50 jaar, hebben mij veel inzichten gegeven en mij laten zien hoe dingen anders kunnen zowel privé als zakelijk. Ik heb ontdekt wat eigenlijk belangrijk is in het leven voor mij en daarmee waarschijnlijk een hoop andere mensen zowel particulieren als ondernemers.

Hoe gaan we veranderen

Ik heb onder andere ontdekt dat wij ons veel te afhankelijk opstellen van onze omgeving, overheid en andere instanties. Ik ben tot de conclusie gekomen dat wij ons veel minder afhankelijk moeten op stellen van de maatschappij en onze omstandigheden en veel meer ons eigen leven in handen moeten nemen, door middel van persoonlijk leiderschap.

In de afgelopen 50 jaar, heb ik veel mensen ontmoet en gesproken zowel privé als zakelijk die hun leven laten leiden, door hun omstandigheden,of bang waren om andere keuzes te maken. Vaak zaten ze op een werkplek waar ze niet happy waren, maar niet durfde verantwoording te nemen over hun eigen leven en andere keuzes te maken, keuzes waar ze in alle waarschijnlijkheid veel meer voldoening uit zouden halen en ze veel gelukkiger door het leven zouden gaan.

Mijn missie

Het is daarom mijn missie, om zowel particulieren als ondernemers, of startende ondernemers veel meer bewust te maken van hun kracht, hun passie en hun persoonlijk leiderschap kwaliteiten. Ik ben gaan geloven in het fijt dat wij veel meer capaciteiten bezitten dan wij voor mogelijk houden. Capaciteiten die ook weer een voorbeeld kunnen zijn voor andere mensen. Als ik mezelf kan ontwikkelen van een zeer introvert en verlegen iemand op mijn 21ste, naar iemand die niet bang is voor een grote groep te spreken, dan weet ik zeker dat er een hoop mensen zijn die hetzelfde of zelfs meer kunnen bereiken.

Door middel van coaching en training voor zowel particulieren als ondernemers probeer ik mensen in de goede richting te sturen. Let op ik stuur alleen, ik laat mensen eigenlijk zelf ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze graag willen. De antwoorden weten ze vaak namelijk eigenlijk al maar soms hebben ze iemand nodig die een spiegel voorhoud of net even iets triggerd dat ze wakker schud. Door middel van leren focussen op je passie en waar daad werkelijk je kracht ligt kan je veel bewustere keuzes maken voor wat je echt wilt bereiken in het leven en met ondernemen.

Wil je graag meer weten over onze coaching of training neem dan contact met ons op.