Coachen en trainen

“Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire”

Wie is Piet Hein

Een geboren en getogen Nederlander, ik heb zowel in Europa als in de Verenigde Staten gewoond en gewerkt. Mijn leven was best dynamisch en avontuurlijk tot nu en ik heb zeer veel werk en levens ervaring opgedaan. Het is mijn doel deze ervaring met je te delen, zodat je vooruit komt in het leven met je eigen plannen voor een succesvolle onderneming.

Coaching en training

In mijn eerste tien jaar fulltime werk ervaring heb ik als jonge professioneel manager in de Horeca, veel medewerkers en beginnende entrepreneurs gecoacht en getraind om ook te gaan ondernemen. Dit in combinatie met mijn meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en mijn levens ervaring, heb ik mijn leergeld wel betaalt en het recht verdient om mensen te coachen en te trainen. Vandaag ben ik hier om je te leren om een onderneming op de juiste manier op te zetten. Om je te helpen jouw persoonlijke vaardigheden en krachten te bundelen en jouw ideeën te vergroten in een waardevol ondernemingsplan.


Wil je graag direct aan de slag, dan kan je hier mijn tarieven vinden en boek je gratis consult vandaag nog. Mijn contact gegevens staan boven aan (Whatsapp) of links van de website. Ik kijk er naar uit om van te horen.