Intuïtief ondernemenWaarom ik mijn intuïtie gebruik in mijn advies

Voor zo lang dat ik me kan herinneren, ben ik altijd een voorstander geweest van persoonlijke ontwikkeling en het gebruik van je intuïtie. Je intuïtie is zowel op zakelijk en persoonlijk vlak belangrijk en wordt steeds belangrijker om te gebruiken, de mensheid wordt steeds intuïtiever op dit moment en kan je helpen de juiste keuzes te maken. Ik probeer bij mijn klanten echt aan te voelen en af te stemmen waar de onzekerheden en twijfels zitten om zo tot de kern van stagnatie van hun onderneming te komen. Op deze manier kunnen we samen in beeld krijgen welke stappen we kunnen ondernemen om jouw verder je helpen.

 

Uitbreiden van jouw onderneming

Omdat ik een multifunctionele ondernemer ben zoals jij, heb ik diverse interessegebieden. Mensen zoals ons zijn, zijn vaak niet snel tevreden met het proberen om in één soort sector te zitten qua ondernemen. Laat mij je helpen om duidelijk en bewuste keuzes te maken in het bouwen van jouw onderneming. Om je te coachen in het bouwen van een onderneming met iets waar jij gepassioneerd over bent.

Mijn training en coaching benadering komt van tien tallen jaren van ervaring, en het feit dat dingen snel een duikvlucht kunnen nemen als je een onderneming gaat starten voor de verkeerde redenen.

We gaan samen naar de volgende dingen kijken zoals:

  • waarom je bepaalde keuzes maakt;
  • wat vindt je aantrekkelijk aan een specifieke onderneming of gebied;
  • wat voor ervaring en zachte vaardigheden je tot nu toe hebt verzameld;
  • hoe je jouw kansen op succes aan het saboteren bent; en
  • hoe ik jouw idee tot een duidelijk ondernemers plan kan zetten

Een verandering voor het beste
Mijn onderneming is gebouwd op passie, een woord dat echt met mij resoneert. Ik wil echt een positief teken in de wereld laten, en ik streef ervoor om een positief verschil in jouw leven te maken.

Wanneer je mijn trainingen, seminars of online programs hebt afgerond, streef ik ervoor om je gemotiveerd en omhoog getild te hebben. En om je waardevol gereedschap te geven, dat je kan gebruiken om je ideeën en onderneming verder uit te bouwen.

“Do what you love and you’ll never have to work again.”

Een geweldige quote, maar laten we duidelijk zijn over de betekenis. Het gaat er niet om dat je nooit een vinger hoeft te tillen, of alleen maar een gedachte moet maken en zo je zakelijke doelen kan behalen en geld kan verdienen. Voor mij betekend deze quote, dat er minder stress en twijfel aan jezelf is over je werk als dat werk betekend dat je iets doet waar je van houdt.

Wil je graag direct aan de slag, dan kan je hier mijn tarieven vinden en boek je gratis consult vandaag nog. Mijn contact gegevens staan boven aan (Whatsapp) of links van de website. Ik kijk er naar uit om van te horen.