Werken vanuit je passie en krachtWerken vanuit je passie en je kracht.

Ik leer zowel ervaren ondernemers als startende ondernemers vooral te werken vanuit hun passie en kracht. Ze hebben vaak een duidelijke visie die ze willen uitstralen met hun bedrijf of met hun product. Als ik ondernemers tegen kom die heel erg gefocust zijn op het geld dan laat ik ze heel erg bewust worden dat dat dan een zeer korte termijn gedachte is en ze het daar als onderneming op lange termijn niet mee gaan redden. Het is daarom uitermate belangrijk dat ze blijven focussen op hun passie en wat hun kracht is van het bedrijf.

Focussen

Hoe meer je blijft focussen op je passie, hoe meer jij dit uitstraalt naar je klanten en eventueel je personeel. Het wordt gaandeweg dan ook steeds duidelijker als ondernemer wat jouw kracht is van jou en je onderneming. Ik zie ondernemers die dit gaandeweg verliezen, en daarmee meestal hun bedrijf ten onder zie gaan. Focus daarom niet op het snelle geld of snelle groei, maar focus op de lange termijn en of je datgene doet waar je passie ligt en waar je goed in bent. Heel bewust ondernemen noem ik dat.
Wil je graag meer weten over onze coachen en training neem dan contact met ons op.

Nog geen training of coachen nodig? Geen probleem meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief, en ontvang onze gratis video e-book: ‘De leider van binnen’ om je week bewuster te beginnen.

Leef en werk met meer passie, creëer het werk en leven wat 'jij' wilt
Ontdek hoe je meer grip over jouw werk en leven kan krijgen. Download vandaag nog jouw gratis video e-book, 'Ontdek de leider van binnen'

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.