Gratis video training

Gratis video training

Download nu mijn gratis video training. Ik heb een video training gemaakt waar ik in eenvoudige stappen laat zien, hoe jij veel meer verantwoording kan nemen over je eigen werksituatie en leven, of zoals ik het benoem, de leider kan ontdekken van binnen. Leiderschap begint bij jezelf, ik ben van mening dat je nooit een goede leider kan zijn van een organisatie, bedrijf of gemeenschap als jij niet eerst leider kan zijn over jouw eigen leven.

Door het bewust worden van je valkuilen en je sterke punten en bereid te leren en jezelf te blijven ontwikkelen en verantwoording te nemen voor je eigen toekomst zal jij je leiderschap kwaliteiten steeds meer ontwikkelen.

 

Dit zijn een aantal van de onderwerpen waar ik het onder andere over heb in het e-boek;

  1. Leiderschap begint bij jezelf..
  2. Loslaten van oude patronen..
  3. Leiders blijven zichzelf ontwikkelen..
  4. Leiders en hun ego….
  5. Leiders luisteren…
  6. Leiders nemen actie…

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om  het gratis video e-book te ontvangenAan bovenstaande inschrijving zijn geen kosten verbonden en je kunt je e-mailadres ten allen tijden weer uit mijn bestand verwijderen. Het is raadzaam voor dat je je inschrijft om eerst onze disclaimer, anti spam beleid en bescherming persoonsgegevens pagina’s te lezen.