CoachingCoaching

Mensen coachen en trainen is mijn passie, ik doe het eigenlijk al van af jonge leeftijd. Vanaf mijn eerst management baan in de VS, moest ik veel personeel en toekomstige managers coachen en trainen. Ik heb het een aantal jaar niet bewust gedaan,omdat ik dacht dat ik wat anders moest doen maar ben daardoor uiteindelijk met een burn-out, en verlies van vaste baan in de IT beëindigd. Dit alles heeft me wakker geschud, en me laten zien dat mijn kracht en daardoor ook mijn passie eigenlijk ligt in het werken met mensen. Ze laten zien wat ze allemaal kunnen bereiken als ze echt willen en gaan focussen op wat echt belangrijk voor ze is.

Verantwoording nemen

Door mijn coaching en training leer ik mensen 100% verantwoording te nemen voor hun eigen leven, de persoonlijke leider te zijn van hun eigen toekomst en geluk zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ik laat mensen zien en bewust worden dat er veel meer mogelijk is dan ze denken. Ik werk oplossing gericht en leer mensen veel meer te focussen op hun kracht en passie.

Zo af en toe hebben we allemaal een coach nodig, zelfs de CEO’s van grote ondernemers, en presidenten van landen maken gebruik van coaches. Een coach houd eigenlijk een spiegel voor en laat je bewust worden van je valkuilen, maar ook waar je kracht zit en hoe je daar weer mee in contact kan komen. Door middel van de juiste coaching en training kunnen we veel bereiken zowel als particulieren en als ondernemers.

Wil je graag meer weten over onze coaching en training neem dan contact met ons op.

 

Leef en werk met meer passie, creëer het werk en leven wat 'jij' wilt
Ontdek hoe je meer grip over jouw werk en leven kan krijgen. Download vandaag nog jouw gratis video e-book, 'Ontdek de leider van binnen'

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.