Business CoachingTarieven Business Coaching

Wij weten dat het best uitdagend en overweldigend kan zijn als je een onderneming voor jezelf wil opstarten. Zo veel opportuniteiten, zo veel dingen om over na te denken en waar moet je beginnen. Vooral in deze tijden omdat er zoveel mogelijkheden zijn om je onderneming te promoten met social media kanalen.
Dit heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Een groot nadeel is dat er zo veel is, dat mensen niet goed weten waar ze moeten starten. Er is zoveel mogelijk en als je het niet goed doet kan het verwarrend zijn voor mensen, en krijg je waarschijnlijk niet de goede boodschap over naar de mensen die je wil bereiken.

Coaching Programma

Iedereen loopt wel eens tegen een muur aan zo af en toe, en een coach of coaching programma kan je helpen om op de rit te blijven. We hebben daarom ook een coaching programma ontwikkeld om nieuwe entrepreneurs maar zelfs ervaren entrepreneurs in de goede richting te sturen.

Tarieven

Mijn tarieven zijn redelijk standaard, voor coaching deze zijn € 85,00 per uur exclusief BTW.

Wil je in een maand een aantal sessies tegelijk afspreken, dan kan dat zeker, voor 4 sessies in een maand betaal je drie en krijg je de 4de gratis.
Ik bied ook een 3 maanden persoonlijk coaching traject aan waarbij, we één op één aan de slag gaan. Met dit traject wordt je in concrete stappen klaar gestoomd om in 3 maanden tijd de mentaliteit en planning te hebben om je business stap voor stap op te zetten, je krijgt voor jezelf heel duidelijk wat je passie is, je kracht, wat je wil en hoe je dit kan gaan toepassen.

Coaching Traject
1. Coaching sessie +/- 2 uur per twee weken (totaal 8-10 sessies)
2. Skype support wanneer nodig
3. Huiswerk elke twee weken
4. Follow up
5. Gratis E-boeken, video’s en eventueel andere materialen
6. Korting (50%) op workshops, seminars en evenementen

Totale prijs; € 1497,00

Dit 3 maanden coaching traject bied daarom vele voordelen in vergelijking tot individuele sessies.

Wil je graag meer informatie over ons coaching programma, neem dan contact met ons op.

Leef en werk met meer passie, creëer het werk en leven wat 'jij' wilt
Ontdek hoe je meer grip over jouw werk en leven kan krijgen. Download vandaag nog jouw gratis video e-book, 'Ontdek de leider van binnen'

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.