Startende ondernemerStartende ondernemers.

Of je nou net van je studie afkomt, of op wat ouder leeftijd wil gaan ondernemen, ik denk dat de basis voor iedereen hetzelfde is. Ondernemen kan je leren, er komt misschien aardig wat bij kijken in het begin maar als je eenmaal bezig bent zal je ook daar zien dat het allemaal wel mee valt. Het belangrijkst is dat jij jezelf door middel van personal branding, en het naar buiten brengen van jouw visie de wereld laat zien wat ze gemist hebben zonder jouw product of dienst.

In alle waarschijnlijkheid zijn er al meerdere bedrijven die ook jouw dienst of product aanbieden. Vaak kom ik mensen tegen die graag voor zich zelf willen beginnen met een idee, maar gelijk het excuus gebruiken dat het al bestaat, want dat is het eigenlijk en niet meer dan dat. Hoe jij je product of dienst aanbied, is weer uniek, het is jouw manier van doen en hoe jij vindt hoe het gebracht moet worden. Als jij blijft geloven in jouw dienst of product en dit zal uitstralen door je passie en kracht zal je vanzelf de juiste mensen(klanten) aantrekken.

Jouw passie en kracht

Ik praat veel over passie en kracht omdat ik vindt dat dat de belangrijkste elementen zijn van een bedrijf opstarten en runnen. De meeste startende ondernemers beginnen toch met een bedrijf met iets waar ze zeer passioneel over zijn. Gaande weg ontwikkelen ze steeds meer hun bedrijf en daarmee ook hun kracht. Dit kan zijn het managen van hun bedrijf of het ontwikkelen van nieuwe producten of zelfs opzetten van nieuwe bedrijven. Als je zelf geen goede manager bent, dan trek je daar iemand voor aan zodat jij kan focussen op daadwerkelijk jouw kracht.
Ik leer ondernemers heel erg te focussen op die twee zaken, omdat dat naar mijn mening de belangrijkste zijn van het overleven van jouw onderneming voor de langere termijn.
Wil je graag meer weten over onze coachen en training neem dan contact met ons op.

 

Leef en werk met meer passie, creëer het werk en leven wat 'jij' wilt
Ontdek hoe je meer grip over jouw werk en leven kan krijgen. Download vandaag nog jouw gratis video e-book, 'Ontdek de leider van binnen'

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.