OndernemersErvaren ondernemers

 

De ervaren ondernemer heeft ook coaching nodig bij tijd en wijlen. Ik spreek veel ondernemers die nog weinig kaas van hebben gegeten van de huidige internet marketing technieken die beschikbaar zijn om hun onderneming goed en duidelijk te profileren op het internet. Ook daar zie je een mentaliteit kwestie.

Ze denken vaak gelijk te moeilijk of dat het ze misschien te veel tijd gaat kosten, of denken dat ze veel nieuwe dingen moeten leren die ze bij voorbaat niet kunnen. Ze denken vaak in onmogelijkheden in plaats van mogelijkheden. Ze realiseren vaak zelf niet, dat ze zich zelf in de weg staan. Door even de tijd te nemen te nemen en te onderzoeken waar ze zich in moeten verdiepen, en wat ze moeten leren zullen ze ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan ze denken en dat ze vaak de obstakels op de weg groter maken dan ze daadwerkelijk zijn.

 

Vast geroest

De ondernemers zijn vaak heel vast geroest in hun denken en doen, en daarom is er weinig ruimte en flexibiliteit om nieuwe dingen te leren. Vaak moeten ze eerst in een bepaalde negatieve positie komen met hun bedrijf zoals bijvoorbeeld klanten en omzet verliezen, om ze wakker te schudden en ze te laten realiseren dat ze andere stappen moeten ondernemen of anders naar hun bedrijf moeten gaan kijken.

Bewust worden

Ook ervaren ondernemers leren we onder andere weer bewust te worden en in contact te komen met hun kracht en hun passie. Door weer op een andere manier te kijken en te denken kunnen ze hun bedrijf een nieuwe richting op sturen. Tevens gelden deze zaken ook voor de startende ondernemers.

Wil je graag meer weten over onze coaching en training en wat we voor je kunnen betekenen als ondernemer neem dan contact met ons op.

 

Leef en werk met meer passie, creëer het werk en leven wat 'jij' wilt
Ontdek hoe je meer grip over jouw werk en leven kan krijgen. Download vandaag nog jouw gratis video e-book, 'Ontdek de leider van binnen'

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.