NLP en communicatieNLP en communicatie

Ik ben een grote voorstander van persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop we communiceren en niet alleen met een andere maar vooral ook met onszelf. Er zijn verschillende momenten in ons leven wanneer we vast kunnen lopen zowel zakelijk als privé, en er zijn ook verschillende manieren hoe we hier uit kunnen komen.

Werken met een psycholoog of therapeut is natuurlijk een optie en soms ook noodzakelijk, maar ik ben zelf een voorstander van de juiste coaching, niet alleen natuurlijk omdat ik zelf mensen coach, maar een goede coach zet je aan het werk en laat je onder andere bewust worden van je valkuilen maar ook zeker van je krachten. Ik ben een voorstander om mensen meer verantwoording te laten nemen over hun leven, en ze te laten zien hoe ze uitdagingen in hun leven zelf kunnen aanpakken door onder andere goed te leren luisteren naar zich zelf. Deze dingen kan je toepassen zowel zakelijk als privé .

Waarom NLP?

Ik heb gekozen voor het gebruiken van NLP in mijn coaching en training business, vanwege de eenvoud en de praktische manier van doen. De NLP technieken zijn praktisch en eenvoudig van aard en iedereen kan ze leren. In de NLP werken we ook met hypnose dit is een groot onderdeel van NLP zoals ik het geleerd heb. De combinatie van hoe we denken (Neuro) en taal (Linguistisch) is wat we kunnen veranderen op elke laag van de bevolking, of we nou een schoenmaker zijn of een directeur van een onderneming het maakt niet uit. Het herprogrammeren wat gebeurt met het toepassen van NLP, kan veel positieve resultaten opleveren, we leren taalpatronen herkennen bij onszelf en bij andere, en door middel van andere taalpatronen te gebruiken, kunnen we onze manier van denken herprogrammeren en positievere resultaten bereiken.

Wil je graag meer uitleg over NLP en de kracht er van kijk dan even naar deze link NLP en op de site van deze Nederlandse trainer, TIOUW.

Wil je graag meer weten over onze coachen en training neem dan contact met ons op.

Leef en werk met meer passie, creëer het werk en leven wat 'jij' wilt
Ontdek hoe je meer grip over jouw werk en leven kan krijgen. Download vandaag nog jouw gratis video e-book, 'Ontdek de leider van binnen'

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.